Τα πρώτα μας βήματα μας ξεκινήσαν το 2006

Details

Τα πρώτα μας βήματα μας ξεκινήσαν το 2006 σαν ένας απαλός ιντερνετικός σταθμός.

  1. Η ολοένα αυξανόμενη επιθυμία για κάτι ιδιαίτερο και ανεξάρτητο και η μεγάλη αγάπη για την μουσική οδήγησε στην δημιουργία του  Livedreams Radio.
  2. Ένας διαδικτυακός σταθμός που εκπέμπει ελληνική μουσική όλο το 24ωρο on line και παίζει καθημερινά τις μεγαλύτερες ελληνικές επιτυχίες.
  • Το  Livedreams Radio δημιουργήθηκε με πολύ αγάπη και προεργασία αρκετών μηνών με κύριο σκοπό να προσφέρει ευχάριστη ακρόαση και άφθονη ψυχαγωγία στους ακροατές του σε όλον τον κόσμο μέσα από το διαδίκτυο που είναι πλέον ο πιο αποδεκτός τρόπος έκφρασης και επικοινωνίας.
  • Εάν θέλετε και εσείς να ακούσετε ελληνικές επιτυχίες που θα σας ανεβάσουν την διάθεση και να κερδίσετε έξυπνα δώρα καθώς και να ενημερωθείτε για τις τρέχουσες εξελίξεις αλλά και να μάθετε πρώτοι όλα τα τελευταία μουσικά νέα των αγαπημένων σας καλλιτεχνών απλά ελάτε στην παρέα μας.
  • Κάντε τις δικές σας αφιερώσεις με online request και ακούστε όλα τα αγαπημένα σας ελληνικά τραγούδια.

Με τη δική σας υποστήριξη

θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό με σκοπό το Livedreams Radio να γίνει ο αγαπημένος σας διαδικτυακός σταθμός.

Μετά από τόσα χρόνια δημιουργήσομε και την δική μας Web Tv Το 2019.

Είμαστε στη διάθεση σας για οτιδήποτε μπορεί να μας κάνει καλύτερους πάντα με στόχο την δική σας μέγιστη ικανοποίηση για διασκέδαση μέσα από το άκουσμα ελληνικής μουσικής!

Leave a Reply

  • (will not be published)