ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ PLUS ΔΗΜΑΚΗΣ ΜΑΡΤΑΚΗΣ ΧΡΥΣΠΑ 2019

Ο Μάκης Δημάκης επιστρέφει για την άνοιξη 2019 στο Βοτανικος Plus παρέα με τον Κώστα Μαρτάκη και την Χρύσπα, με ένα πρόγραμμα που θυμίζει τα χρόνια στη Θεσσαλονίκη!

Πρεμιέρα 5 Απριλίου

ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ PLUS – ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ

Ώρα έναρξης 23.00
Τιμή απλής φιάλης Σάββατο 160€ / 4 άτομα
Τιμή Φοιτητικής φιάλης Παρασκευή 120€ / 6 άτομα
Τιμή Φοιτητικής φιάλης Σάββατο 130€ / 6 άτομα
Είσοδος με ποτό στο μπαρ: 15€

votanikos plus dimakis

ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ PLUS ΔΗΜΑΚΗΣ

Ο μοναδικός Μάκης Δημάκης επιστρέφει στις πίστες της Αθήνας στο Βοτανικός Plus με ένα σχήμα αλλά και μαγαζί που θυμίζουν τα χρόνια της Θεσσαλονίκης! Η επιστροφή του στις πίστες σε ένα μικρό μαγαζί “διασκεδαστήριο” πιθανότατα σηματοδοτεί μία νέα στροφή στην καριέρα του, σε πιο γνώριμα μονοπάτια, με το στιλ που τον γνωρίσαμε και τον αγαπήσαμε. Στο πλευρό του θα βρεθεί ο Κώστας Μαρτάκης και η Χρύσπα, δύο πολύ αγαπητοί τραγουδιστές που αναμένεται να ταιριάξουν με τον Μάκη Δημάκη δημιουργώντας το απόλυτο λαϊκό σχήμα – διασκεδαστήριο της εαρινής σεζόν!

Τα τελευταία χρόνια έχουν εκλείψει από την Αθήνα τέτοιου είδους μαγαζιά που κατά το παρελθόν είχαν αφήσει ιστορία στην νυχτερινή Αθήνα (Caramela κ.τ.λ.) και η νέα προσπάθεια των ιθυνόντων του νυχτερινού κέντρου άλλα και του Μάκη Δημάκη αποτελεί ένα μεγάλο στοίχημα, όχι μόνο για τον νέο κύκλο εμφανίσεων αλλά και για την συνέχεια! Φυσικά ο Μάκης Δημάκης αποτελεί τον κύριο εκφραστή τέτοιου είδους διασκέδασης στη Θεσσαλονίκη και αναμένεται και στην Αθήνα να καταφέρει να κάνει το Βοτανικος Plus τον απόλυτο προορισμό διασκέδασης τους επόμενους μήνες!

Η πρεμιέρα στο Βοτανικός Plus αναμένεται Παρασκευή 5 Απριλίου με τους Δημάκης Μαρτακης Χρυσπα πανέτοιμους να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό!

Leave a Reply

  • (will not be published)