ΑΝΟΔΟΣ ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΟΣ – ANODOS LIVE STAGE

ΑΝΟΔΟΣ ΠΑΝΟΣ ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ 2019 ΧΕΙΜΩΝΑΣ

ΑΠΟ TO  ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΝΟΔΟΣ ΠΑΝΟΣ ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗΣ

ΑΝΟΔΟΣ ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ 210-3468100

ΑΝΟΔΟΣ ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗΣ ΤΙΜΕΣ

140/4 στην πλατεία

130/4 στον εξώστη

ΑΝΟΔΟΣ ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗΣ ΩΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ ΜΕΧΡΙ 22:00

Aπό την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου και για όλες Παρασκευές, ο μοναδικός Πάνος Μουζουράκης έρχεται στη σκηνή του Anodos live stage, με μια σειρά εμφανίσεων που θα μοπνοπωλήσουν το ενδιαφέρον. Ύστερα από το πρόσφατο τέλος των εμφανίσεων με τον Σπύρο Γραμμένο, επιστρέφει από άλλο στέκι πλαισιωμένος αυτή τη φορά από τρεις γυναικείες και πολύ αγαπημένες φωνές. Η Μυρτώ Ναούμ, η Κωνσταντίνα Ζωμενή και η Σοφία Δουκλιά ολοκληρώνουν το σχήμα που έρχεται για έναν μήνα να πρωταγωνιστήσει στη διασκέδαση της πόλης, κάθε Παρασκευή βράδυ. Στην ορχήστρα θα δούμε τον Δημήτρη Φροσύνη (μπάσο), τον Παύλο Καλτρουμίδη (πλήκτρα / ενορχήστρωση), τον Βαγγέλη Κοτζάμπαση (τύμπανα), τον Σπύρο Λιβάνη (κιθάρα) και τον Δημήτρη Καραγιάννη (σαξόφωνο-κλαρινέτο) και Γιώργο Ζαρέα (Τρομπόνι). Λίγες μέρες απέμειναν ακόμα, μέχρι τη μεγάλη στιγμή της επιστροφής του Πάνου Μουζουράκη στην πόλη της Αθήνας και η αγωνία χτυπά «κόκκινο» για τη μεγάλη αυτή μουσική συνάντηση. Μουζουράκης Anodos Live ενώνουν τις δυνάμεις τους και έρχονται δυναμικά στην πόλη.

ΠΑΝΟΣ ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗΣ ANODOS LIVE STAGE ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2018 -2019

Ο Πάνος Μουζουράκης μπορεί να είναι ερμηνευτής, όμως τον γνωρίσαμε ευρέως μέσα από τη συμμετοχή του στο σίριαλ Singles 4. Ξεκίνησε την μουσική του πορεία από τη Θεσσαλονίκη, από όπου και κατάγεται, εμφανιζόμενος σε διάφορα στέκια της πόλης. Το 2005 ξεκίνησε έντονα τη δραστηριότητά του στην Αθήνα, κάνοντας εμφανίσεις στο Σταυρό του Νότου. Έχει εμφανιστεί σε πολλές σκηνές, αλλά και σε πολλές μουσικοθεατρικές παράστάσεις, μιας και έχει παρακολουθήσει και μαθήματα υποκριτικής. Ο πρώτος του προσωπικό δίσκος, με τίτλο «Μάντεψε Ποιος» κυκλοφόρησε το 2007 και έκτοτε έχει κυκλοφορήσει πολλές επιτυχίες. Το 2012 δημιούργησε τη μπάντα «The big band project», που κυμάνθηκε σε πιο funky και swing ρυθμούς. Το 2014 τον είδαμε να προστίθεται στην ομάδα της Ακτής Πειραιώς ενώ το 2014 παρουσίασε τα Mad VMA 2014 μαζί με τον Παντελή Αμπαζή. Τη φετινή σεζόν τον βλέπουμε να βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του talent show, The Voice of Greece, ενώ παράλληλα κάνει και εμφανίσεις. Πριν λίγο καιρό, εκείνος και ο Σπύρος Γραμμένος ολοκλήρωσαν μια πολύ επιτυχημένη σειρά εμφανίσεων στο Σταυρό του Νότου, ενώ τώρα, οι εμφανίσεις συνεχίζονται για τον Πάνο Μουζουράκη από το Anodos Live Stage.

ΚΕΝΤΡΟ ANODOS LIVE STAGE ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2018 -2019

Την τέταρτη σεζόν λειτουργίας του διανύει φέτος το Anodos Live Stage, καθώς άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του στο κοινό της Αθήνας το 2013, από την οδόΠειραιώς 183 όπου στεγάζεται. Έχει φιλοξενήσει πολλούς καλλιτέχνες στη σκηνή του αυτά τα χρόνια και έχει κερδίσει μια σταθερή προτίμηση από το κοινό της Αθήνας. Ο Φεβτουάριος 2017 θα είναι πολύ ξεχωριστός για το Anodos Live Stage. Ο Κώστης Μαραβέγιας Ανοδος ετοιμάζεται να ανέβει στη σκηνή του το Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου, και να έιναι από εκεί κοντά μας για πέντε Σάββατα με τις μοναδικές της παραστάσεις. Από την άλλη, τις Παρασκευές, τη σκυτάλη ετοιμάζεται να αναλάβει ο Πάνος Μουζουράκης με μια σειρά εμφανίσεων που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον μας στην πόλη. Το Anodos Live Stage κάνει πάντοτε προσεγμένες επιλογές και παρουσιάζει προγράμματα που αγκαλιάζονται θερμά από το κοινό της πόλης. Αυτό,αλλά και το γεγονός ότι το Anodos Live Stage βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας, το έχουν αναδείξει σε έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς ποιοτικής διασκέδασης στην πόλη. Έχοντας πάντα τον πήχη της ποιότητας στα πρόγράμματα ππου φιλοξενεί πολύ ψηλά, το Anodos Live Stage έχει καταφέρει να είναι ένα από τα σημαντικότερα στέκια στην πόλη που μπορούν να ικανοποιήσουν ακόμα και τον πιο απαιτητικό. Ο Δεκέμβριος θα είναι πολύ δυναμικός για το στέκι, με απόλυτους πρωταγωνιστές στη σκηνή του, τον Πάνο Μουζουράκη (Παρασκευή) και τον Κωστή Μαραβέγια (Σάββατα). Δύο αγαπημένοι ερμηνευτές που έρχονται να γεμίσουν τις χειμερινές βραδιές μας με τον πιο ξεχωριστό τρόπο. Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τις πολυαναμενόμενες πρεμιέρες των δύο καλλιτχνών.

ΑΝΟΔΟΣ ΠΑΝΟΣ ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗΣ ΤΙΜΕΣ – ΤΙΜΗ ΦΙΑΛΗΣ – ΕΙΣΟΔΟΣ

ΟΙ τιμες της φιαλη για το Άνοδος Πάνος Μουζουράκης που θα εμφανιστεί ο Πάνος Μουζουράκης είναι

130/4 στην πλατεία

120/4 στον εξώστη

ΑΝΟΔΟΣ ΠΑΝΟΣ ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Το τηλέφωνο κρατήσεων για το Ανοδος Πάνος Μουζουράκης ειναι 210-3468100

ΑΝΟΔΟΣ ΠΑΝΟΣ ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ -ΧΑΡΤΗΣ

Η διεύθυνση για το Ανοδος Μουζουράκης ειναι Πειραιώς 183 στην Αθήνα

Leave a Reply

  • (will not be published)