Ειρήνη Μερκούρη- Pou Na Fantasto

In this video

Έπειτα από επιτυχή συμμετοχή της σε διαγωνισμό ταλέντων, υπέγραψε συμβόλαιο με τη δισκογραφική εταιρεία Sony Music. Η Ειρήνη Μερκούρη κυκλοφόρησε αργότερα το πρώτο προσωπικό της άλμπουμ, με τίτλο «Να φυσάει η Άνοιξη», στo οποίο περιλαμβάνεται και το ντουέτο με τον Αντώνη Ρέμο, «Δυο μας». Το 2005κυκλοφόρησε η τρίτη προσωπική της δουλειά με τίτλο «Άνετα» και το 2006 ακολούθησε ο δίσκος «Άργησες». Ακολούθησε η κυκλοφορία του cd single με τίτλο «Ναι», τον Ιανουάριο του 2008.

Δισκογραφία

  • Έρωτας κλέφτης (2000)
  • Να φυσάει η άνοιξη (2002)
  • Συντέλεια [promo cd] (2002)
  • Mείνε μαζί μου απόψε (2003)
  • Παλίρροια (2004)
  • Άνετα (2005)
  • Άργησες (2006)
  • Ναι (2008)
  • Παράξενο αγόρι (2009)
  • Ανωτερότητα (2010)
  • Αφιλόξενο τοπίο (2011)
  • Η Ελπίδα Πεθαίνει Τελευταία (2012)
  • Πριν Φύγεις (2013)
  • Μας Τελείωσε (2014)
  • Ζω Για Μένα (2015)
(Visited 29 times, 1 visits today)

You Might Be Interested In

Other Channels

LEAVE YOUR COMMENT

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες.

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε "αποδοχή cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω τότε συναινείτε σε αυτό.

Κλείσιμο